• DOLAR 32.52
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2419.73
  • ...

BATMAN- Batman Sanayi ve Ticaret Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Batman Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ilin sorunları üzerine karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir yaptığı açıklamada, Batman'da sivil toplum kuruluşları ile meslek kuruluşları arasındaki birlikteliğin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Hep birlikte Batman'ın gelişmesi için çalışacaklarını ifade eden Demir, şehrin gelecek vizyonu için sanayi ve üretim gücünün artmasının önemine de vurgu yaptı.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ise, odalarla birlikte hareket etmenin kendileri açısından önemli olduğuNU vurguladı. Özdemir, "Batman'ın geleceği için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Sivil toplum Kuruluşları bir şehrin kalkınması ve gelişmesi için olmazsa olmazlarımızdandır. Fakat bu sivil toplum Kuruluşları gelişmeye tek başlarına değil de, işbirliği içerisinde hareket ederek, ortak fikirler ve projeler üreterek birbirlerini destekleme yolunda ilerlemekten geçer. Bizlerde buna dayanarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Batman'ımızın geleceği için birlikte çalışıp ortak hareket edeceğiz ki bu şehre bir şeyler kazandırabilelim" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)