• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
Siyaset akademisi kayıtları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - AK Parti Genel Merkezi AR-GE Birim Başkanlığı tarafından yürütülen ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi Eğitimleri için başvurular başladı.

 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 'Lider Ülke Türkiye, Yerel Yönetimler-II' programı 10. Dönem Siyaset Akademisi Eğitimler için kayıtların 25 Eylül'e kadar devam edeceği ifade edildi.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Siyaset Akademisinin asıl amacının konuya hâkim, kendini ifade edebilen, siyasette bilinçli ve eğitimli insanların daha fazla yer almasını sağlamak olduğunu söyledi.

 

Siyaset Akademisi eğitimlerini, daha bilinçli ve seviyeli bir siyaset için çok önemsediklerini aktaran Altaç, "Siyaset Akademisi Eğitim programlarına tüm kamu kurum kuruluşlarında çalışanlar dâhil olmak üzere herkes katılabilir. Görev yaptığı kuruma karşı herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği için toplumun her kesiminden insanların rahatlıkla katılabileceği bir programdır." dedi.

 

Açıklamada son olarak, Siyaset Akademisine katılmak isteyenlerin 2 adet fotoğraf ve kimlik fotokopileri ile 25 Eylül'e kadar AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına başvurup kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir