• DOLAR 32.532
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2483.801
  • ...
Fotoğraflarla Suriye`deki Zulüm
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - İHEDER (İnsan Hak ve Özgürlükleri İçin Eğitim Yardımlaşma Derneği), Suriye`de Beşar Esad ve Baas rejiminin zulmünü ve katliamlarını göstermek için merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Ördekli Kültür Merkezinde bir fotoğraf sergisi açtı.

Sergiyi açmaktaki amaçlarının yapılan katliamlara kamuoyunun dikkatini çekmek olduğunu belirten Dernek başkanı Ahmet Tilci, "Biliyorsunuz Suriye`de baba Esad döneminden beri bir katliam zinciri devam ediyor. Bu konularda kamuoyu çok sessiz, özellikle İslami camia çok sessiz. Sonuçta bir katliam var ve acımasız bir katliam. Resimlerde sizin de gördünüz bu katliam ve zulümlere kamuoyunun dikkatini çekmek için böyle bir çalışma içerisine girdik" dedi.

Yeni Hama`ların oluşmasından endişe duyduklarını belirten Ahmet Tilci, "Geçtiğimiz günlerde Hama`da büyük bir yürüyüş olmuş ve ondan sonra Hama abluka altına alınmıştı. Tam anlamıyla Suriye`den net haberler alamıyoruz o yüzden endişelerimiz artıyor. Bu endişelerimizi kamuoyu ile paylaşmak için yapılan zulümleri belgeleyen fotoğraf sergisini açtık" ifadelerini kullandı.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24527.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir