• DOLAR 32.328
  • EURO 35.152
  • ALTIN 2299.933
  • ...
SON DAKİKA
Ekmek parası yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt`te yaşayan Orhan Asma (30), ikiz kardeşleri Okan Asma (19), Kayhan Asma (19), ağabeyi Hüsamettin Asma (41), akrabaları Muammer Efe (28) ile Aydın`ın Kuşadası ilçesindeki bir inşaatta çalışmak için yola çıktı.

Orhan Asma`nın kullandığı 22 FF 437 plakalı otomobil, Denizli-Aydın Karayolu Saliha Köyü yakınlarında, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı.

Refüje çarpan otomobil takla attı. Hurdaya dönen otomobildeki Kayhan Asma olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer 4 kişi ise yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüsamettin Asma Denizli Devlet Hastanesi, Muammer Efe ise, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı.

Sürücü Orhan Asma ile ön sağ koltukta oturan Okan Asma`nın emniyet kemerleri bağlı olduğundan kazayı hafif yaralı atlattırken, olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Orhan Asma, "Üzgünüm. Bir anda, neye uğradığımı anlayamadan otomobil kontrolümden çıktı" dedi. Asma, yakınlarını da cep telefonundan arayarak kazayı haber verdi. Görgü tanıkları ise Asma`ın aşırı hız yaptığını ileri sürdü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir