• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Diyarbakır``ın da Yeni Sembolü R4BIA
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Müslümanların yeni direniş ve zafer sembolü haline gelen R4BIA işareti, yurdun dört bir yanında gittikçe yaygınlaşıyor.
 
Diyarbakır`da Bilgi Reklam ve Tabelacılık adında bir işyeri ise halktan gelen yoğun istek üzerine seri üretime geçerek, Mısır direnişinin sembolü haline gelen R4BIA ambleminin baskısını yaptı.
 
R4BIA amblemini yoğun istek üzerine etiket şeklinde baskı yaparak çıkarttıklarını belirten işyeri çalışanı Ramazan Yüksel, gelen talepler üzerine bugün itibariyle seri üretime geçtiklerini belirtti.
 
Yaptıkları baskıların işyeri sahipleri ve araç sahipleri tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Yüksel, üretimlerinin devam edeceğini söyledi.
 
Aldığı R4BIA amblemini aracına yapıştıran vatandaşlardan Abdullah Anuştekin, "R4BIA işaretini arabamıza yapıştırarak Mısır`daki Müslüman kardeşlerimizin direnişinin yanında olduğumuzun mesajını veriyoruz. R4BIA işareti artık İslam dünyasında özgürlük ve direnişin bir sembolüdür. Bu işaret artık bizim de zafer işaretimizdir." şeklinde konuştu. (Emrullah Araz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir