• DOLAR 32.561
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2427.421
  • ...
Yeni Van Valisi Doğan görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Vali Doğan'ı Van Ferit Melen Havalimanında Vali yardımcıları karşıladı. Buradaki karşılama töreninden sonra İl Özel İdaresi A Kampüsü'nde bulunan Valilik makamına gelişinde kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri tarafından karşılanan Aydın Nezih Doğan, daha sonra polis merasim mangasını selamladı.

 

Ülkenin aziz bir köşesinden başka bir aziz köşesine hizmet etmeye geldiklerini belirten Vali Doğan, "Burada bir takım sıkıntıların olduğunu, geçmişte yaşanmış bir deprem söz konusu. Normalleşmeye çalışılıyor, değerli vali arkadaşımız üstün gayretler sarf etti. Biz de onun bıraktığı yerden devam edeceğiz. Şüphesiz hizmet işi için tecrübe kafi gelmez. Uzunca yazıldı çizildi yeni gelen vali şöyle tecrübeli böyle tecrübeli, onun için vurguluyorum. Tecrübe her şey demek değildir. Aynı zamanda gönül ve çalışma arzusuna da ihtiyaç vardır. Hem gönüllü olarak hem de çalışma arzusu içerisinde Van'a hizmet etmeye gayret edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vali Doğan, "Daha önce de Van'a geldim ve Van ile ilgili bazı temel bilgilere sahibim. Bizim mesleğimiz zaten epey ders verir adama, onun üzerine arkadaşlarımız sağ olsunlar. Gerek valilikteki arkadaşlarımız ve diğer daire müdürlerimiz bize çeşitli notlar gönderdiler, Van ile ilgili yürütülmekte olan projelerle ilgili notlar gönderdiler. Ama tabi bunların hiçbirisi burada bizzat karşılaşacağımız ve ondan öğreneceğimiz kadar önemli bilgiler değildir. İşin doğrusu mutlaka işi bizzat görmeniz lazım, sorunları bizzat yaşamanız lazım. O havayı teneffüs etmeniz lazım. Ancak o zaman çözüm önerileri paydaş olur, yoksa kağıt tutarak, not tutarak bir yere varamazsınız" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir