• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Kendilerine demokratlar! CHP'li isim HÜDA PAR Milletvekili Dinç'i hedef aldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, “Karma eğitim zorunlu olmasın. İsteyen erkek okullarına gitsin, isteyen kız okullarına gitsin. Karma eğitimin laiklikle ne alakası var” açıklamasında bulunmuş, bu talep birçok kesim tarafından destek görmüştü. 

Laiklik sakızını ağzına dolayan CHP'li Aylin Nazlıkaya halkın oylarıyla seçilmiş Dinç'e bu açıklaması üzerinden adeta parmak salladı. Avrupa ülkelerinde uygulamaya geçirilen eğitim sistemiyle ilgili örnekler veren ve Türkiye'de de isteğe bağlı karma eğitim sisteminin oluşturulmasını talep eden Dinç'e tepki gösteren CHP'li Nazlıaka,

''Karma eğitimi hedef alan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, “Karma eğitim zorunlu olmasın. İsteyen erkek okullarına gitsin, isteyen kız okullarına gitsin. Karma eğitimin laiklikle ne alakası var” deme cüretini gösterdi‼️

Her fırsatta Cumhuriyet değerlerini hedef alan HÜDA PAR, gücünü Saray iktidarından alıyor. Unuttukları bir şey var: 100 yıllık Cumhuriyetimizin değerlerini yıkmaya güçleri yetmez.'' dedi. 

Halkın oylarıyla seçilmiş ve görevi gereği taleplerini dile getiren bir milletvekiline yönelik çirkin tavır tepki çekti. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir