• DOLAR 32.536
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2478.061
  • ...
HÜDA PAR`dan AK Parti`ye iade-i ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Misafirlerini kapıda karşılayan Kapusuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bunun bir başlangıç olduğunu ziyaretleşmelerinin devam edeceğini söyledi.
 
Kapusuz, komşu ülkelerde ve bazı İslam ülkelerinde yaşanan zulümlerin kendilerini üzdüğünü, dünyayı karşılarına alma pahasına mazlumlardan yana bir duruş sergilediklerini dile getirdi.
 
HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, 30 Haziran`da Ankara`da gerçekleştirdikleri 1. Büyük Kongrelerine katılım gösterdikleri için kendilerine teşekkür ettiklerini, davete icabet etmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını, bu amaçla iade-i ziyarette bulunduklarını dile getirdi.
 
Yaşanan dış gelişmelerden ve özellikle Mısır ve Suriye`de yaşanan zulüm ve vahşetten dolayı çok üzüldüklerini belirten Yavuz, Sayın Başbakan ve AK Parti`nin Mısır ve Suriye`deki vahşetler karşısında ortaya koydukları tavrı takdir ettiklerini de sözlerine ekledi.
 
Yavuz, HÜDA PAR olarak sırf muhalefet yapmak için muhalefet yapma anlayışı taşıyan pragmatist, opürtünist ve pespaye bir anlayışı asla kabul etmediklerini belirterek, muhalefet anlayışlarının "Hakkı ve sabrı tavsiye etme" esasına dayandığını özellikle vurguladı.
 
HÜDA PAR Genel Sekreteri Yavuz, siyasi bedeli ne olursa olsun doğruya doğru deyip yanlışa yanlış deme erdemini göstereceklerini, aynı inancı taşımaları münasebeti ile de çoğu zaman aynı dili konuşabildiklerini ancak farklı düşündükleri konularda ya da yanlış olduğuna inandıkları hususlarda doğruları dile getirmeyi de bir mükellefiyet olarak gördüklerini söyledi.
 
Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Kapusuz misafirlerini çıkış kapısına kadar uğurladı. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir