• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Sancaktepe`de 4 ev tamamen yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sancaktepe Paşaköy`de saat 17.30 sıralarında bir evde yangın çıktı. Vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verirken, alevler bitişikteki başka bir eve sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kalınca, Sultanbeyli, Ümraniye ve Ömerli`den takviye ekipler istendi .

Olay yerinde çalışan Yenidoğan itfaiyesi yangının başka evlerede sıçramasını önlemeye çalışırken bu çaba yetersiz kaldı ve alevler diğer üç eve daha sıçradı. Vatandaşlarda ellerinde su kovalarıyla alevleri söndürmeye çalıştı.

Bu sırada bölgedeki yüksek gerilim hatlarının koptuğu görülürken, tahminlere göre hatların kopması sonucu başka bir evde de elektirik kontağından kaynaklanan bir yangın çıktı. Evdekiler kendilerini apar topar dışarıya atarken, olay yerine gelen takviye itfaiye ekipleri 4 ayrı koldan yangına müdahale etti.

Yangın yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu söndürülürken toplam 4 ev kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemezken, eline bıçak alan bir kişi yangının bilerek başkaları tarafından çıkarıldığını iddia etti. Emniyet ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir