• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
`Abbas`ın Feyyad`da Israr Etmesi Barışı Engelliyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - Hamas`ın siyasi birim üyesi Dr. Mahmud Zehhar, Filistin`de kurulacak hükümetle ilgili olarak "Kurulacak hükümetten Feyyad uzaklaştırılmadıkça barış olmaz. Çünkü bu adam Siyonistlerle Amerika`nın temsilcidir." dedi.

 

Amerika`nın Batı Yaka`daki başkonsolosunun barış anlaşmasından önce Mahmud Abbas ile görüşmesinin ardından Feyyad isminden bahsedilmediğini, ancak barış anlaşmasından sonra yapılan ikinci görüşmeden sonra Abbas`ın Feyyad`ı önerdiğini ve bunda ısrar ettiğini belirterek, "Varılan anlaşmanın Amerika tarafından kabul görmesi için Feyyad`ın başkan olması şart" diyen Abbas`ın Hamas hareketini fazlasıyla rahatsız ettiğini söyledi.

 

Selam Feyyad ile ilgili tespitlerini sıralamaya devam eden Dr Zehhar devamla şunları söyledi: "İşgale karşı direnişi tasfiye etmeyi amaçlayan Abbas`a bağlı güçlerle işgal ordusu arasındaki antlaşmanın arkasındaki kişi olan Feyyad, Gazze`ye uygulanan kuşatmanın da ortaklarındandır. Gazze`de bulunan Filistinli vatandaşlara bulundukları görevden ayrılmadıkça kendilerine maaş verilmeyeceği talimatını veren de Feyyad`dır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir