• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Konya'da 504 dairelik sitenin temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Kooperatif şantiyesinde düzenlenen temel atma törenine AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. İlhan Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ahmet Apalı, Meram Belediye Başkan Vekili İbrahim Aydan Şık, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, İl Müftü Vekili İbrahim Çayır, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, kooperatif üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Karatay Belediyesi'ne teşekkür eden Hacveyiszade Mahalle Muhtarı Adem Ayvaz'ın selamlama konuşmasının ardından söz alan AKKENT Siteleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Baran inşaat çalışmaları devam eden kooperatif hakkında teknik bilgiler verdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında, toplu konut hamlelerinin 21'incisi olan AKKENT Sitelerinin birlikte temel atma törenini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, her hafta bir tören düzenleyeceklerini söyledi. Hançerli, her geçen gün artan yatırımlarla Karatay ilçesinin köklü bir değişime uğradığını söyledi. Karatay'da büyük bir imar revizyon çalışması içerisinde olduklarını dile getiren Hançerli, 6 ay içerisinde imar düzenleme çalışması bittikten sonra yeni tapuların verileceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ise, "Konya'ya yapılan hizmetleri, içerisinde yaşadığımız için göremiyoruz. Fakat dışarıdan gelen insanların Konya'nın 10 yıl öncesine göre hızlı bir değişim yaşadığını ifade ediyorlar. Bu da Konya belediyelerimizin hizmette yarıştıklarının göstergesidir" dedi.

Son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gerçekleştirilen 13 bin 856 konutun dilde kolay icraatta zor olduğunu belirterek, bu projenin gerçekleşmesinin zaman, ikna kabiliyeti ve iş bitirme yeteneği gerektirdiğini vurguladı.

Protokol konuşmalarının ardından İl Müftü Vekili İbrahim Çayır'ın yapmış olduğu dua eşliğinde AKKENT sitelerinin temeli, törene katılan protokol tarafından atıldı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir