• DOLAR 32.358
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2324.46
  • ...
Konya'nın yeni valisi görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Bakanlar Kurulu Kararı ile Elazığ Valiliğinden Konya Valiliğine atanan Muammer Erol, bugün görevine başladı. Makamında basın mensuplarını kabul eden Erol Konya'ya atanmasından memnun olduğunu söyledi.

Konya'nın potansiyeli büyük bir il olduğunu söyleyen Erol, Konya'ya faydalı ve hayırlı faaliyetler adına herkesin hep beraber bir şeyler yapması gerektiğini söyledi. Erol, "Bu da biz atanmışların yanında, iş adamları, tarım ve sanayi ile uğraşan insanlarımızın da en az bizim gibi bu taşın altına elini hep beraber koymalı.

Biliyorsunuz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2013 yılında ihracatta 500 milyar dolar hedefi var. Bu da yerimizde durarak olmaz. Sadece belediye başkanları, sadece tarımla ve hayvancılıkla uğraşanlar, sadece sanayi ile uğraşanlarla olmaz. Onun için hepimiz hep beraber memleketimizi daha güçlü getirmek ve insanlarımızı zengin ve mutlu etme adına elimizden gelen her şeyi yapmamız lazım. Siz basın mensuplarının yardımıyla Konya'yı daha iyi tanıyıp hizmet için inşallah elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir