• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Kur`an Talebelerine Yapılan Saldırı  Kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE - Geçtiğimiz hafta sonu Tarsus`ta PKK`lılar tarafından Karabucak Camii Kuran Kursu öğrencilerine yapılan saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu, yaptığı basın açıklamasıyla kuran kursu talebelerine düzenlenen saldırıyı kınadı.

İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu adına yapılan açıklamada "Nerede ve kim tarafından yapılırsa yapılsın, halkımıza ve inancımıza yapılan her türlü gizli, açık saldırıyı ve oynan oyunları halkımızla paylaşacağız." denildi.

PKK-BDP Yandaşları Dövdü, Polis Seyretti
Basın açıklamasının devamında "Tarsus`ta Yunus Emre Mahallesi Karabucak Camii Kuran Kursu öğrencilerine piknik yaptıkları bir sırada PKK-BDP yandaşlarınca saldırı yapılmıştır. Saldırıdan kısa bir süre önce polis o çevrede dolaşıyor ve öğrenciler darp edildikleri sırada polis olayı sadece izlemekle yetiniyor. Daha sonra öğrenciler götürüldükleri karakolda terörist muamelesi görüyor. Öğrencilerin verdikleri ifade polis tarafından değiştiriliyor ve polisler istedikleri şekilde ifade yazıp öğrencilere imzalatıyorlar. Burada polisin açıkça komplo kurduğu anlaşılıyor. Devlet komplo kurarsa, millet ne yapsın." ifadeleri kullanıldı.

Kuran-Talebelere-Yapilan-Saldiri-Osmaniyede-Kinandi_1311345698.jpg (600×450)

Kuran-Talebelere-Yapilan-Saldiri-Osmaniyede-Kinandi_1311345772.jpg (600×450)
Nurullah Sak - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir