• DOLAR 32.602
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2498.204
  • ...
Dağ bölgesi halka açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinde kamu yatırımlarını inceleyerek ilçe kaymakamlarından bilgi aldı. Karaloğlu, "Bölge gerçekten doğal örtüsüyle, ormanıyla, kanyonuyla, vadisiyle doğal güzelliği öne çıkan bir bölge." dedi.

 

Vali Karaloğlu'na İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Emniyet Müdürü A. Osman Kâhya, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Jandarma Komutanı Jd. Kd. Albay Vedat Çolak, DSİ 1. Bölge Müdürü S. Tahsin Sarıoğlu, Kurum İl Müdürleri ve Daire Başkanları eşlik ettiler.
Vali Karaloğlu Orhaneli Kaymakamı M. Serdar Bakır'dan İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

Orhaneli ilçesinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının devam eden projelerinin son durumları ile ilgili olarak yerinde incelemelerde bulunan Karaloğlu, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Orhaneli ve Büyükorhan İlçelerinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, "Bu gün dağ bölgemizin iki ilçesi Orhaneli ve Büyükorhan'da İl Müdürlerimiz ile incelemelerde bulunuyoruz. Öncelikle Kaymakamlarımızdan İlçenin genel durumuyla ilgili brifing aldık. Daha sonra ilçelerde devam eden kamu yatırımlarını ve ilçelerin önemli noktalarını gezdik. Orhaneli'nde kanyon gezimiz de oldu. Bölge gerçekten doğal örtüsüyle, ormanıyla, kanyonuyla, vadisiyle doğal güzelliği öne çıkan bir bölge. Önceliğimiz bu bölgedeki değerleri bundan sonra yapacağımız çalışmalarla öne çıkarmak olacaktır. Bu bölge gerçekten Karadeniz Bölgesini andıran yeşil örtüsüyle, ağaç çeşitliliğiyle güzel bir yöremiz. Bundan sonra ilk yapacağımız işlerden biri de bu bölgenin hem tanıtımını, hem de var olan bölgelerin kullanımını kolaylaştıracak projeleri en kısa zaman içerisinde gerçekleştirmek ve bu tabiat harikası bölgemizi mesire alanı gezinti yeri olarak halka açmak istiyoruz." ifadelerine yer verdi. (Zekia Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir