• DOLAR 32.51
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2432.642
  • ...
Havalimanı servisi devrildi: 1 kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Sabiha Gökçen Havalanı`ndan yolcu alan servis otobüsü TEM Otoyolu katılım kavşağında kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan otobüsteki yolculardan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. İtfaiye ekipleri otobüste sıkışan yaralıları kurtarmak için uzun süre uğraştı.



Kaza saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yavuz Sözbir yönetimindeki 34 GG 85 71 plakalı servis otobüsü Sabiha Gökçen Havalanı`ndan yolcu aldıktan sonra Gebze istikametine hareket etti. TEM Otoyolu kavşağında, önünde ilerleyen bir araca çarpmamak için manevra yapan otobüs kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra sıkışan yaralılara kurtarmak için çalışmaya başladı. Sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulundu. Kazada, bir ulaştırma şirketinde personel olarak çalışan Ömer Demirel hayatını kaybetti. Personel Tevfik Turan ile yolculardan Medine Kesici, Hüseyin Geniş, Cansu Çağla Aslan, Tuğba Kutluhan, Gökhan Kurt, Haşim Kara, Ali Gümüş ve Adem Gebekü çeşitli yerlerinden yaralandı.Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ömer Demirel`in cesedi de polisin yaptığı incelemenin ardından morga götürüldü. Polis görgü tanıklarının ifadeleri ve yapılan incelemeler ışığında kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Görgü tanıkları, bir aracın otobüsün önüne geçtiğini otobüsün de çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıktığını anlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir