• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Tesettür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yani İslam denilince akla ilk gelen şey tesettürlü bayanlar olmalıdır. İslamı yok etmek için ne bize silah doğrultuyorlar ne de bomba atıyorlar. Bomba ve silahlardan daha tehlikeli olan bir şey kullanıyorlar. Müslüman bacılarımızın örtülerine sarıyorlar. Gerek kadın cinselliğini ön planda tutarak gerekse örtüsüzlük ve çıplaklığı hayat tarzı durumuna getirerek Müslüman kadınlarını İslam saflarının gerisine düşürüyorlar. İşte böyle bir durumda Müslüman kadının yapacağı şey “ONLAR öRTüLERİNİ YAKALARININ üZERİNE SALSINLAR”. Ayetini daha iyi kavramalarıdır. Böylece İslamı sözde değil özde yaşayacaklardır. Tesettür onlar için zamanın modası değil İslamın emri olacaktır. Gerekirse ayet nazil olduğunda müminlerin çarşaflarını bölüp, eteklerini yırtıkları gibi sarılmalıyız örtümüze. Örtü, başımızda duran boş bir bez parçası değil bizi ahiret gününde cehennem ateşinden koruyacak bir perdedir. Müslüman bir kadın için hayatın manasıdır tesettür. Peygamberimiz zamanında kadınlar ilim öğrenmek için mescide giderlerdi. Safha arkasında otururlardı. Sanki hepsinin başında birer karga varmışçasına, Resulullahın arkasında dururlardı. Biz de bugün İslama savaş açmışların önünde karga sürüsü gibi dizileceğiz.

 

Fatma Kaşan / Adana

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir