• DOLAR 32.388
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.612
  • ...
3 Bakan Bingöl Havalimanı'na indi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Gaziantep'teki bir dizi ziyaretlerini tamamlayan Kalkınma Bakanı Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı taşıyan özel uçak, Bingöl Havalimanı'na indi.

 

Bakanları, Bingöl Havaalanı'nda Vali İbrahim Taşyapan, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve Belediye Başkanı Serdar Atalay karşıladı.

 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı Bingöl'e bırakmak için alana inen uçağa yakıt ikmali yapıldı. Bu arada Bakan Şahin ve Kılıç, havaalanında bir süre dinlendikten geldikleri aynı uçakla Ankara'ya hareket ettiler.

 

"Havaalanları birçok anlamda gerçekten önemli"
Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan ve ilk kez uçakla Bingöl'e geldiğini ifade eden Bakan Yılmaz, "Havaalanları bu anlamda gerçekten önemli. Sadece yolcu taşımacılığında değil, işte böyle özel durumlarda, Allah korusun bir afet durumunda, acil bir hastalık durumunda çok önemli bir altyapı. Bir kez daha böyle büyük bir hizmetin Bingöl'e kazandırılmasında büyük bir mutluluk duydum. Başta Başbakanımız ve Ulaştırma Bakanımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir