• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğubayazıt`tan Gürbulak Köyü`ne giden işadamı Mehmet Salih Eskin yönetimindeki 04 D 6027 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 53 B 50410 İran plakalı TIR`la çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle plastik hammaddesi yüklü olan TIR şarampole devrilirken, hafif ticari araç hurdaya döndü. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Salih Eskin, eşi Medine Eskin, kızları; 15 yaşındaki Ronahi, 14 yaşındaki Havin, 11 yaşındaki Berivan ve 9 yaşındaki Leyla Eskin kaza yerinde öldü. Aynı araçta sıkışan 7 yaşındaki Fatma Eskin yaralandı.

Kazada ölen Eskin ailesinin fertlerinin cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kazanın meydana geldiği yol sabaha kadar trafiğe kapalı kaldı.

TIR`da bulunan İran vatandaşı 2 kişi ile Eskin ailesinden kazadan tek yaralı kurtulan Fatma Eskin de Doğubayazıt Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Ölenlerin yakınları hastanede Kürtçe ağıtlar yakarken polis de geniş güvenlik önlemi aldı.

Mehmet Salih Eskin`in Kırgızistan`da iş yaptığı tatil için ailesiyle birlikte memleketi Doğubayazıt`a geldiği ve 24 Ağustos`ta bir düğünde sağdıçlık yaptığı belirtildi.

HABER7

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir