• DOLAR 32.453
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2480.08
  • ...
Engelli Memurlar için komisyon kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Memur-Sen Diyarbakır Şubesi tarafından engelli memurların hakları ve onlara yönelik çalışma kapsamında Engelliler Komisyonu kuruldu. Kurulan Komisyon başkanlığına Yunus Emre Polat getirildi.

Memur-Sen Diyarbakır Şubesi Başkanı Yunus Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında Eğitim Birsen ve Memur-Sen aracılığıyla engelli komisyonunu kurulması noktasında yaklaşık bir ay önce bir çalışmalarının olduğunu hatırlattı. Memiş, "Yunus Emre kardeşimizle bir araya gelip bu kardeşlerimizin sorunlarını nasıl halledebiliriz, bu sorunları nasıl çözebiliriz diye durum değerlendirmesi yaptıktan sonra komisyon kurmamızın gerektiğine kanaatine ettik. Bizlerde inşallah bu komisyonla birlikte engelli kardeşlerimize yardımcı olacağız. Bu çalışmamız diğer illerde de bu tür komisyonların kurulmasına vesile olur. Komisyonun temsilcisi olarak ta Yunus Emre Polat kardeşimizi seçtik," dedi.

Memur-Sen Diyarbakır Şubesi tarafından komisyon başkanı seçilen Yunus Emre Polat ise, " Memur-Sen çatısı altında engelli kardeşlerimizle birlikte birleşeceğiz. Engelli kardeşlerimizle teşkilatlanarak sosyal hukuksal bütün çalışmalarda bir arada olacağız. İnşallah Müslüman Bismillah derse Elhamdulillah'ta arkasından gelir. Diyarbakır'da bütün engelli kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını gidererek ve bu çatı altında engelli kardeşlerimizle birlikte hoş görü çerçevesinde birlikte hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı. (Yakup Moğulgani/Sedat Kuşulay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir