• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
İslam Şehidi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaşanan olayları değerlendirelim.

Hakkari, Yüksekova`da Mazlum ve Mustazaflara sahip çıkmak için genel başkanlığı diyarbekir`de bulunan MUSTAZAF DER subesi açıldı. Protesto ve yürüyüşlerden sonra hunharca saldırıya uğrayan MUSTAZAF DER şubesi geçen ayda aynı saldırılardan birine maruz kaldı.
Bu saldırı sadece Kürdistan ve Türkiye`de değil dünya genelinde lanetlendi.
Bu saldırıda kendisini İSLAM`a adayan ve İslam için ölümü göze alan şehid UBEYDULLAH DURNA AĞABEYMİZİ KAYBETTİK.
İslam şehidi dedim başlıkta çünkü kendisini İslama adamış gerçek bir Müslüman`dan bahsediyorum.
Her ne kadar hükümet bu olayı görmezden gelse de şehidimizin katillerini bulmamak için ellerinden geleni yaptıklarını çok iyi biliyoruz.
Cizre’de yurt binası ateşe verildi bir kardeşimizin değişik yerleri yandı. Bir hafta öncede şehid vermiştik. Başbakan miting meydanlarında o olayı hep dile getirdi, tamam iyi yaptı. Ama İslam şehidinin adını ağzına almaya tenezzül etmedi.
Sayın başbakanım bunu ister bir açık mektup istersenizde bir mesaj olarak okuyun.
Bu yazdıklarımın hepsi gerçektir.
Hepimiz insanız. Ne demiş atalarımız. Beşer şaşar. Bizde şimdilik ses çıkarmayıp sukunet ile bekleyeceğiz. Taktir başbakanın değil Türk adaletinin değil YÜCE ALLAH’INDIR.
ALLAH nasıl takdir etmişse ve bizim hakkımızda ne yazmışsa o gerçekleşir.
 

Buna kimse mani olamaz şüpheniz olmasın.
Hukukun üstünlüğü dediğiniz Yahudi ve Hıristiyanları rahat ettirmek Müslümanları da olduğunca rahatsız etmek midir.
Bu nasıl bir adalet bu nasıl bir pervasızlıktır.
Hukuk dediğiniz çifte standart uygulamak mıdır?
Hukukun üstünlüğü diyorsunuz ve Müslümanlara zulüm ediyorsunuz. Neymiş efendim laik devlet onları terörist ilan etmiş sizinde gönlünüzde laik’liğin büyük bir yeri var ve ona uymak zorundasınız. Sırf ona uymak için ALLAH`IN emir ve yasaklarını çiğnediğinizin farkındasınız dır inşaAllah. Her nefis ölümü tadacaktır. (ankebut 57)
Bunun bilincindesinizdir inşaAllah.
 

Birilerine yaranmak için birilerini düşman bellemek iç açıcı bir durum değildir.
Diyarbakır’daki Kutlu Doğuma 1 milyon 500bin Müslüman katıldı Müslüman olarak hükümetin neden bir tane millet vekili aralarında yoktu.
Sitem ediyoruz çünkü siz bir cemaatin başbakanı değilsiniz siz Müslüman bir milletin başbakanısınız ona göre davranın.
Bunu ister bir açık mektup isterseniz de bir mesaj olarak okuyunuz.

 

Muhammed Ubeydullah / Hakkari (Yüksekova) - Yaş: 18
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir