• DOLAR 32.516
  • EURO 34.571
  • ALTIN 2492.732
  • ...
Nusaybin Kaymakamı görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Nusaybin'de görev yapan gazeteciler kaymakam Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu bildiren Kaymakam Can, basının memleketin kılcal damarı olduğunu, görevini hakkıyla yapan bir medyanın memleketin ilerici olmasına katkı yaptığını söyledi.

Kendisinin de bölgeye yabancı olmadığını ve bölge insanı olduğunu ve bölge halkına hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Can şöyle konuştu:
"Hizmet edebileceğimiz, bize ihtiyaç olan yerlerde görev yapmak istiyoruz. Burası hizmet noktasında çalışmaların devam ettiği yerdir. İlçeye yeni gelmemle beraber ilk etapta acil olarak yapılması gereken bazı hizmetler tespit ettik. Bunların başında Meslek Yüksekokulu geliyor. Gençlik Merkezi ve Öğretmenevi ihtiyacı da bir diğer öncelik olacak. Öğretmenevi için de arazimiz bulunuyor. İlçeye Öğretmenevi yapılması için girişimde bulunacağız. Bir diğer önceliğimiz, Nusaybin çevre yolu problemi olacak. İpekyolu kenarındaki ilçede ilçe girişini gösteren ne bir tabela ne bir ışık ne de bir kavşak var. Çevre yolu için belediye başkanımızla da görüşerek Nusaybin'e yaraşır bir çalışma yapacağız." (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir