• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
Bağdat`ta patlamalar: 10 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağdat`ın güneyindeki Ed-Dura bölgesindeki Halid bin Velid Camisi yakınlarına konan bombanın cemaatin çıkışı esnasında patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Aynı bölgede Mahmud Maruf Camisi yakınlarındaki patlamada ise 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Bağdat`ın kuzeyindeki el-Azamiye semtinde Ömer bin Abdulaziz caddesindeki patlamada da 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Bağdat`ın güneybatısındaki El-Cihad mahallesindeki patlamada ise 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. 

Bağdat`ın güneyindeki Arap Cebbur bölgesinde kimliği belirsiz kişilerin yol kenarına döşediği bombanın patlaması sonucu 2 kişi ölürken, 4 kişi yaralandı.

Bağdat`ın kuzeyindeki Et-Tarimiye kazasında bir polis devriye aracının hedef alındığı saldırıda ise 1 polis hayatını kaybederken, 2`si de yaralandı.

Silahlı kişiler Bağdat`ın batısındaki Nafak eş-Şurta bölgesinde bulunan bir emlakçı dükkanına saldırdı. Olayda dükkan sahibi hayatını kaybederken oğlu ağır yaralandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir