• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
Antalya`da Kur`an Kursu öğrencileri arası yarışma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANTALYA-Erdem Beyazıt Kültür Merkezi`nde gerçekleşen bilgi yarışmasına İl Müftüsü Vekili Mevlüt Topçu, Kepez Müftü V. M.Fatih Tunç, Muratpaşa Müftü V. Bilal Artuç, Konyaaltı Müftü V. Hüseyin Üstüner, din görevlileri, Kur`an Kursu Öğreticileri ve öğrenciler velileri ile birlikte katıldı.
 
Bilgi yarışmasına, İlçelerinde yapılan Yaz Kur`an kursları arası bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler İlçelerini temsilen katıldılar.
 
Alanya, Aksu, Finike, Elmalı, İbradı, Kaş, Kepez, Korkuteli, Kumluca, Konyaaltı, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinden öğrencilerin katıldığı yarışmada; İlçe Müftü Vekili Mevlüt Topçu, Şube Müdürü Veli Sağlam, Vaizler Saliha Manca ve Osman Öztürk juri olarak görev yaptı.
 
İl Müftü Vekili Mevlüt Topçu yarışma öncesi yaptığı konuşmasında; 2013 yılı yaz Kur`an kurslarının çok verimli geçtiğini anlatarak sosyal faaliyetler kapsamında bu tür etkinliklerin yapıldığını dile getirdi. Topçu "bizim gönlümüzde buraya gelen tüm yavrularımız birincidir. Hepsini gönülden kutluyorum" dedi.
 
İki kategori de gerçekleşen yarışmada; miniklerde birinciliği E.Sait Şenol, Beyza Yavuz ve Meryem Alagöz`ün bulunduğu Alanya ekibi kazandı. İkinciliği Muratpaşa, Üçüncülüğü ise Kepez kazandı.
 
Büyüklerde ise birinciliği Aksu`dan Vildan Uzun, Nazike Nur Ören ve İrem Topçu`dan oluşan ekip kazandı. İkinci Alanya olurken, Üçüncülüğü Manavgat aldı.
 
Yarışma sonunda iki kategoride dereceye giren Yaz Kur`an kursu öğrencilerine İl Müftü V. Mevlüt Topçu tarafından ödülleri dağıtıldı. Ayrıca tüm öğrencilere de katılım belgeleri verildi.
(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir