• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
İngiltere Büyükelçisi Diyarbakır'da ziyaretlerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- İngiltere Ankara Büyükelçisi Vali Vekili Mehmet Yiğit'i ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret etti.

 

Diyarbakır Vali Vekili Mehmet Yiğit, İngiltere Ankara Büyükelçisi David Reddaway'i makamında kabul ederek bir süre görüştü.

 

Vali Vekili Yiğit görüşmede, Büyükelçisi David Reddaway'i Diyarbakır'da görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kendisini makamında kabul eden Vali Vekili Mehmet Yiğit'e teşekkür eden Büyükelçi David Vali Vekili Mehmet Yiğit, İngiltere Ankara Büyükelçisi David Reddaway'e günün anısına bir hediye takdim etmesi ile son buldu.

 

Gün içinde gerçekleşen ikinci ziyaret ise Büyükşehir Belediyesine yapıldı. Bölgedeki ve kentteki gelişmelere ilişkin bilgi almak üzere temaslarda bulunan İngiltere Büyükelçisi David Reddaway Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Kentin tarihsel, kültürel, siyasal ve sosyal gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunan Baydemir, kendilerini Diyarbakır'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baydemir, Reddaway'e Diyarbakır'ın resmedildiği bir çini hediye ederken, Reddaway de Baydemir'e Buckingham Sarayı'ndan getirdiği bir porselen armağan etti. (Osman İçli-İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir