• DOLAR 32.516
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2435.327
  • ...
Kızıltepe'de 30 ünitelik ADSM açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Eski Kızıltepe Devlet Hastanesi 30 üniteden oluşacak ve aynı anda 30 hastaya 30 hekimin müdahale edebileceği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine dönüştürülecek. Yeni hastanenin bir ay içersinde faaliyete geçeceği belirtiliyor.
Yeni yapılacak ADSM ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Cevheroğlu: "Eski devlet hastanemizi yaptığımız ihale sonucunda, ağız diş ve protez tedavi merkezi olarak hizmete sunacağız şuan Hastanemizin iç ve dış tadilatı tamamlanmış bulunmakta dış çevre bahçe düzenlemesi için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir."

Bir ay içerisinde yeni diş hastanesini faaliyete koymayı planladıklarını ifade eden Cevheroğlu, "Biz diş hastanemizi 30 üniteden olacak şekilde tasarladık yani aynı anda 30 hekimin 30 hastaya müdahale edebilecek kapasitede oluşturduk. Şuan ihtiyaca göre ilk etapta 14 ünitenin rahatlıkla hastalarımızın beklentilerini karşılayacağını düşünüyoruz inşallah ilerleyen zamanlarda olabilecek taleplere ihtiyaca cevaben biz bunu rahat bir şekilde 30 üniteye çıkaracak kapasitede bir hastaneye sahip olacağız.
Hastanemizi implantları yapabilecek kapasitede yaptık ilerleyen zamanlarda ileri diş tedavileri dediğimiz implant gibi şeyleri de bu açtığımız diş hastanemize verilecek olan PDC dediğimiz kadrolarla yani implant uzmanları geldiği zaman bu hizmeti sunacağız inşallah. Yani bölgemizin ihtiyacını karşılayacak 20-30 yıl sonrasına yetebilecek kapasitede bir hastane olacak dişle ilgili bütün tedavileri yapacağız inşallah." İfadelerini kullandı.

Cevheroğlu açıklamalarının devamında " Şuan Mardin Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesinin verdiği hizmetin aynısı Kızıltepe diş Hastanesi 'de aynı hizmeti verecek inşaallah bunu açmaktan mutluluk duyuyoruz çünkü halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Gerçekten çok güzel ileri tedavilerin yapılabileceği bir hastane ameliyathanesi ve üniteleriyle çok şık ve modern bir diş hastanesi olacak bunu da halkımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel şeylerle hizmetimizi devam ettireceğiz." İfadelerine yer verdi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir