• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
28 Şubat tutuklusu paşaya cenaze izni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Genelkurmay eski Genel Sekreteri emekli Tümgeneral Özkasnak`ın İstanbul`da yaşayan kız kardeşi Gülten Özkasnak dün hayatını kaybetti. Özkasnak`ın cenazesi, yakınları tarafından sabah saatlerinde Çorum`a getirildi. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulucami`ye getirilen Özkasnak`ın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulumezarlık`ta defnedildi.

Cenaze törenine Özkasnak`ın yakınlarının yanı sıra 28 Şubat davası kapsamında tutuklu olan Genelkurmay eski Genel Sekreteri emekli Tümgeneral Erol Özkasnak da katıldı. Cenazeye katılmak üzere tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi`nden özel izinle çıkan Özkasnak, cezaevi aracıyla Ulu Cami`ye geldi.

Özkasnak`a, cenaze töreni boyunca jandarma ve polislerden oluşan 20 sivil güvenlik görevlisi eşlik etti. Törende taziyeleri kabul eden Özkasnak, basın mensuplarının sorularına da "Arkadaşlar çok üzüntülüyüm. Herhangi bir açıklama yapmayacağım" şeklinde karşılık verdi. Özkasnak, cenaze töreninin ardından cezaevi aracıyla Sincan Cezaevine götürüldü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir