• DOLAR 32.575
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2430.659
  • ...

BATMAN - Erbil'e gerçekleşen geziye MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, MÜSİAD Batman Şube başkanı Suad Özdemir, Yönetim kurulu Üyesi Abdülaziz Yavuz ve diğer üyeler katıldı. Gezi programının ilk gününde Türkiye Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ile görüşün MÜSİAD heyeti daha sonra Musul Valisi Atheel Alnujaifi ile görüştü.

 

Gezi programının ikinci gününde MÜSİAD Heyeti Erbil Valisi Nevzat Hadi Mevlut ile görüşme gerçekleştirdikten sonra, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Jalil Khayat ile görüşmeler yaptı. Heyet son olarak Müteahhitler Birliğinin ev sahipliğinde Iraklı işadamlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

 

Resmi ziyaret hakkında bilgi veren MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, gezinin çok verimli olduğunu, resmi makamlar ve iş çevreleri ile görüşmeler yapıldığını bu görüşmelerin özellikle bölgemizde bulunan işadamları için çok yararlı geçtiğini belirtti. Özdemir, önümüzdeki günlerde tekrar buna bağlantılı bir iş gezisini şube olarak yapacaklarını, farklı iş alanlarında bağlantılar sağlanabileceğini söyledi. (Yasir Oğuz - İLKHA)