• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 22 Temmuz Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Medya Gazetesi; `Atatürk Parkı Kana Bulandı` 
Batman`da iki genç grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay sonrası 5 kişi gözaltına alındı.

 

`Hasankeyf`te Çok Dilli Tabela Yenilendi` 
Bir yılda 2 kez saldırıya maruz kalan çok dilli "Hasankeyf`e hoş geldiniz" tabelası bir kez daha yenilendi.

 

Pusula Gazetesi; `Üzülsün mü? Sevinsin mi?` 
Lokantada garson olarak çalışan ve 600 TL maaş ile kıt kanaat geçinen Yılmaz Öncü isimli vatandaş, dün dünyaya gelen üçüz bebeklerinin hem mutluluğunu, hem de üzüntüsünü yaşıyor. 2 çocuğu bulunan ve kirada oturan öncü 600 TL ile 5 çocuğa nasıl bakacağını kara kara düşünürken bir yandan da üçüz babası olmanın sevincini yaşıyor.

 

`Kız kavgası can aldı` 
Kız meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi ise yaralandı.

 

Doğuş Gazetesi; `90 Yıldır Kimliği Olmadan Yaşıyor` 
Batman Petrol Mahallesi`nde ikamet eden 90 yaşındaki Şirin`e Çelik, 90 yıldır kimliksiz yaşıyor. Bu yaşına kadar kimliksiz ve nüfusa kaydı olmaksızın yaşayan 3 çocuk annesi ve 40 torun sahibi Şirine Nine, kayıtlarda vatandaş olarak görünmüyor.

 

`Kahveler Sahura Kadar Açık Kalacak` 
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Hadi Boğadır, Ramazan ayında kahve, kıraathane ve çay bahçelerinin sahura kadar açık kalacağını söyledi. 
 

Mezopotamya Gazetesi; `Güneydoğu nun yıldızları Zirve de parladı` 
Batman Valiliği`nin SODES kapsamında hayata geçirdiği Sosyal Barış Projesi ile yaklaşık 45 gün boyunca Gaziantep Zirve Üniversitesi`nin konuğu olan 11 ilden 600 öğrenci, sertifikalarına kavuştu.

 

`Hira-Der Tesettür Seminer Düzenledi` 
Hak ve Özgürlükler Platformunun başlatmış olduğu Tesettür Seferberliği kapsamında platforma üye derneklerden Hira-Der`de bayanlara yönelik tesettür konulu bir seminer verildi. 
 

Batman Postası Gazetesi; `1 Ölü, 3 Yaralı ` 
Batman`da önceki akşam saat 21.00 sıralarında İnsan Hakları Bulvarı Atatürk parkı önünde iki grup arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktığı iddia edildi. Bıçak ve yumrukların kullanıldığı kavgada, 23 yaşındaki Mervan Demir, Suat Coşkun (33) ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi daha vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

 

Batman Gazetesi; `Trafik Kazası 1`i Ağır 4 Yaralı` 
Batman Silvan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1`i ağır, 4 kişi yaralandı. Önceki akşam saat 19.00 sıralarında Silvan yolu üzerindeki bıçakçı köyü yakınlarında 34 GM 046 plakalı İlyas Acar yönetimindeki özel otomobil, aniden karşısına çıkan tankere çarpmamak için mucur dökülen yolda fren tutması sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

 

Çağdaş Gazetesi; `Bu Araçtan Sağ Çıktılar` 
Karayollarının görünmez kazalara davetiye çıkardığı mucur, önceki akşam da, özel bir otoyu hurdaya çevirdi. İlyas Acar yönetimindeki 34 GM 046 plakalı araç, karşısına çıkan tankere çarpmamak için mucur dökülen yolda fren tutunca beş takla attı. 

Veysi Rüzgâr, M.Sıddık Demir - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir