• DOLAR 32.314
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2278.315
  • ...
SON DAKİKA
Meram Son Durak'ta trafik sorunu çözülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram Son Durak'ı Dutlu Caddesi'ne bağlayan bölümde daralan ve trafikte sıkışıklığa sebep olan yolu genişletmek için kamulaştırmayı tamamlayarak çalışmalara başladı.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Son Durak bölgesinin Konyalılardan ve Konya dışından gelenlerden yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, birkaç yıldır sürdürülen kamulaştırma çalışmalarının sonuçlandığını belirtti.

 

Akyürek, bölgede daralan ve tek şeride düşen yolun düzenlenerek bölünmüş yol olarak Dutlu Caddesi'ne ve Seydişehir-Antalya Yolu'na bağlanacağını ifade etti.

 

Yapılacak düzenlemeyle özellikle hafta sonları yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçileceğini vurgulayan Akyürek, "Bununla birlikte Meram Son Durak'taki asfalt çalışması tamamlanmış olacak. Burada gayri nizami tablolara, kaldırım, yol, otopark işgaline son vereceğiz. Yeni bir düzenlemeye imza atacağız" dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak bölgesinde yapılacak yol genişletme ve asfalt çalışması, yapılan kamulaştırmayla birlikte 1 milyon TL'ye mal olacak. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir