• DOLAR 32.338
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2302.013
  • ...
SBS `de Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Seviye Belirme Sınavlarında başarı gösteren öğrenciler için Silopi Kaymakamlığında tören düzenlendi. Törene Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman, Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ile başarı öğrenciler katıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş eğitime her zaman büyük destek verdiklerini söyledi. Başkan Geliş, "ilçede başarılı olan öğrencilerimizi hem ziyaret etmek hem de başarılarından dolayı ödüllendirmek için böyle bir program yapmayı uygun gördük. Şırnak merkez ve ilçelerde Eğitim konforunu en üst aşamaya çıkmış. Bizim zamanımızda bu kadar imkanlarımız yoktu. Ama şimdilerde okuma imkanı çok daha iyi olduğunu görüyoruz. Öğrencilere kalan çok iyi çalışmak ve derslerinde başarılı olmaktır."diye konuştu.

 

Başkan Geliş ayrıca başarılardan dolayı hem öğrencileri hem de öğretmenlerini kutladığını sözlerine ekledi.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız ise Silopi ilçesinde eğitim alanında ilerleme kaydettiklerini belirterek 8. sınıflar dalında Türkiye birincisi çıkardıklarını söyledi. Kaymakam Yıldız,."Eğitim kalitesinin en üst seviyelere çıkartmak için sürekli olarak yeni çalışmalar yapıyoruz. Özellikle bu bölgede eğitim ve öğretim oranının arttırılması için gayret sarf ediyoruz. Sene başında hedef olarak biz okuyan insanlarının tamamının orta öğretim mezunu olmasını istiyoruz. Bu bizim en büyük hedefimizdir." diye konuştu. Kaymakam Yıldız öğrencileri başarılardan dolayı ödüllendiren Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş`e katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek ilçede derece yapan öğrencileri de birer birer tebrik etti.

 

Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ise yaptığı kısa konuşmasında eğitimim ivme kazanması için Milli Eğitim olarak her zaman yeni projeler üzerinde durduklarını söyledi. Müdür Bayar, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş`e öğrencilere yapmış oldukları yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. (Emcet Yalçın-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir