• DOLAR 32.333
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2293.713
  • ...
Mirzan Mezarlığı'nda çalışmalar sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Mirzan Mahallesi Mezarlığı'nda çalışma başlatan Bingöl Belediyesi, çevre düzenlemesi, ferforje korkuluk, peyzaj, ihata duvarı ve gezinti yollarının yapımına başladı.

 

Mezarlıklardaki çalışmalar hakkında bilgi veren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Mirzan Mezarlığı'nda sürdürülen çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

 

Yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen sorumluluk alanlarındaki mezarlıklarda ana yol ve yürüyüş yollarına kilitli parke taşı döşendiğini, çevresinde ise peyzaj çalışması yapıldığını belirten Başkan Atalay, Mirzan Mahallesi Mezarlığı ile birlikte Kaleönü ve Mezra Feki mezarlıklarının da ihale edildiğini ve bu yıl yapılacağını ifade etti.

 

Mezarlıklardaki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Atalay'a teşekkür ettiler.

 

Yapılan hizmetlere herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Mirzan Mahalle Muhtarı Orhan Burakgazi, "Yıllardır düzensiz olan mezarlığımız koruma altına alınıyor. Mezarlığımız mahallemize güzel bir görünüm kazandıracaktır. Bütün mahalleliye ve burada mezarları bulunan herkese sesleniyorum, bu bizlere yapılan bir hizmettir. Bu hizmete herkesin sahip çıkmasını istiyorum. Belediye Başkanımızdan mezarlığımıza birkaç tane çeşme daha yapmasını istiyoruz." diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir