• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
MÜSİAD'dan Aktürk'e "hayırlı olsun" ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, yeni görevine başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fatih Aktürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, Aktürk'ün yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek, "Gerek yönetim kurulumuz, gerekse sosyal işler komisyonumuz olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. MÜSİAD olarak maddi ve manevi her konuda desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

 

MÜSİAD Batman Şubesi olarak sosyal projelerde de yer almanın, Batman'a ve ülkeye hizmet etmenin kendileri için son derece önemli olduğuna değinen Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüne yeni dönemde başarılar diledi.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Fatih Aktürk, "Daha önceki müdürlerimiz gibi bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. MÜSİAD'ın bizim arkamızda durduklarını biliyor olmak bizi rahatlatıyor. Bu kapsamda MÜSİAD 'la birlikte çalışmak bizleri memnun edecektir. İnşallah bu süreçte önemli işlere imza atacağız. Bize emanet edilen yaşlılarımız, çocuklarımız ve engellilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir