• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Batman'da arazi kavgasında: 2 ölü, 16 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valiliği dün yaşanan silahlı kavga nedeniyle basın açıklaması yaptı. Açıklamada, 2 grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 ölü, 16 yaralının olduğunu kaydedildi.

 

Olaya karışan 2 grubun son 3 yılda arazi anlaşmazlığından dolayı karşılıklı olarak darp veya silah ile kavga olayına karıştığı ifade edilen açıklamada, "2 grup, daha önce de en son 20.04.2013 günü aynı konu ile ilgili silahlı kavga olayına karışmış olup, 18.08.2013 günü Saat 14.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı Balıkçılar Caddesi üzerinde (16 kişilik grubun 6 kişilik gruba saldırması ile başlayan) silahlı kavga olayı gerçekleştirmiştir" denildi.

 

Olayın hemen akabinde belirtilen adreste toplam 18 yaralı, olay yerine intikal eden polis ekiplerinin koordinesinde 112 ekiplerince hastanelere kaldırıldığı belirtilen açıklamada, yaralı şahıslardan 2'sinin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettikleri ifade edildi.

 

Açıklamanın devamında, olay esnasında yaralanan 5 kişinin konuya taraf olmayan ve o bölgede bulunan şahıslardan oluştuğu kaydedildi.

 

Olay anında bir kişinin gözaltına alındığı ve 8 kişinin firari olduğuna işaret edilen açıklamada, "Konu ile ilgili yaralıların bulunduğu hastanelerde ve tarafların ikametlerinde gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Olayın sosyal boyutları, cenaze ve taziye konuları da Valiliğimizce yakından takip edilmektedir. Hepimizi derinden üzen olay nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diliyoruz" ifadeleri ile açıklama sonlandırıldı. (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir