• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
Van'da ilk müdürler toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Selahaddin-i Eyyubi Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda, Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ebubekir Kaçmaz, Abdulhekim Turgut, Şube Müdürleri İsmail Pak, Osman Rençber ile okul müdürleri katıldı.


"Problemleri çözmede herkese yardımcı olalım"
2012-2013 eğitim yılının genel değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda okul müdürlerine hitap eden Van İl Milli Eğitim Müdürü Kına, "Milli Eğitim Bakanlığımız çok geniş bir camia. Herkes ile ortak bir paydaşlığımız var. İnsanımıza yardımcı olabilmek için sürekli olarak değişim gerçekleşiyor. Bizde bu değişime açık olmalıyız ve değişimi takip etmeliyiz. Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz işlemlerin hızlı ve düzgün yürütülmesi için bakanlığımız tarafından yayımlanan kanun, yönetmelik ve genelgeleri sürekli takip etmeliyiz. İşlemleri de en son yayınlanan kanun, yönetmelik ve genelgelere göre hızlı yapmalıyız. Öğrencilerimizden ve toplumumuzdan gelen problemleri çözmede herkese yardımcı olalım. Problemleri iyi bir iletişim kurarak birlikte çözelim" dedi.


"74 okul inşaatı devam ediyor"
Van İl Milli Eğitim Müdürü Kına, 74 okul inşaatının devam ettiğini bu okulların en kısa zamanda yetiştirilmesi için sürekli sahada olduklarını ve okul müdürlerinden çalışmaları takip etmesini istediğini ifade etti.

Toplantı, okul müdürlerinin talep ve isteklerinin alınması ile sona erdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir