• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Bu kavşak'ta acil önlem alınmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesinde akşam 21.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası mahalle halkını çileden çıkardı. Mahalle halkı, kazanın meydana geldiği kavşakta bariyerler ve trafik ışıklarının olmadığını bu nedenle sık sık kazaların meydana geldiğini söylediler.

İstanbul Caddesi, Karakayış Caddesi, Doğanlar Caddesi ve Şenyuva Sokak'ın birleştiği kavşakta meydana gelen kazada ölen yada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Konuyla ilgili tepkilerini dile getiren mahalle sakinlerinden Gazi Çiğdem,"En kısa bir zamanda buraya ya trafik lambası ya da set yapılmasını önemle rica ediyoruz. Burada her gün kaza oluyor. Mahalleli olarak artık kazalardan dolayı yüreğimiz oynamaya başladı. Yetkililere daha öncede bir çözüm bulunması noktasında ricada bulunmamıza rağmen bu sorun hala devam ediyor. Bu feryadımızı artık duysunlar." dedi

Mahalleli adına konuştuğunu ifade eden Metin Köşeci ise,"Bugün burada üçüncü kaza yaşandı. Burada haftada 3-5 kaza meydana geliyor. Ya trafik ışıkları koysunlar ya set yapsınlar. Bunlardan birini yapmayacaklarsa bu yolu iptal etsinler. Milletin malına canına zarar geliyor yazık değil mi. Geçen gün yüklü bir araç burada kaza yaptı bütün eşyaları sağa sola savruldu kullanılamaz hale geldi.Buraya çok ama çok acil önlem istiyoruz." şeklinde konuştu.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir