• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
"Firavun'a karşı Musa olalım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Mısır halkına karşı katliam yapan darbeci orduya karşı tepkiler dinmek bilmiyor. Yurdun dört bir yanındaki tepki açıklamalarına Diyarbakır'da faaliyetlerini yürüten ŞURA-DER'de katıldı.

 

'İzzetli Müslümanlar direnişine devam etmekteler'
ŞURA-DER tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında darbeci ordunun yaptığı katliamların devam ettiği belirtilerek, "Mısır'da katliam yapan Firavun Sisi ve yandaşları kana doymayarak katliamlara devam ediyor. Bunun yanında Münafık olan Suud yönetimi ve yandaşları da Karun'un misyonunu üstlenerek darbeye destek veriyor. Gayri meşru Mısır yönetimi barışçıl gösteriler yapan Mısır halkına kan kusturarak onların sesini kısmaya çalışıyor. Fakat izzetli Müslümanlar direnişine devam etmekte ve birçok şehitler vermeye devam etmektedir" denildi.

 

'Mısırlı kardeşlerimizin yanında olacağız'
"Bizler tarih boyunca Allah'ın lanetine uğrayan Firavun, Karun ve Bel'amların hayatını okuyup akıbetlerini biliyoruz" ifadesinin kullanıldığı açıklamada, "İnşallah Allah (cc) çağdaş Firavunların kötü akıbetlerini en yakın zamanda bizlere gösterecektir. Bizler ŞURA-DER olarak Mısır'lı kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Zalimlerin zulümlerini anlatmak ve Müslümanların yanında yer aldığımızı haykırmak için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

'Mısır Direnişine Destek Mitingi"ne katılacağız'
Son olarak açıklamada "Mısır'da yapılan katliamları kınamak için Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesinin Diyarbakır İstasyon Meydanında düzenleyeceği "Mısır Direnişine Destek Mitingi"ne destek verdiğimizi tüm kamuoyuna duyururuz" denildi. (Emrullah Araz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir