• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Konya`da on binler lanet yağdırdı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA`da Mısır`da Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yaptığı müdahalenin ardından hayatını kaybedenlere tepki göstermek için Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından `Büyük Mısır Mitingi` düzenlendi.

Mısır`daki Müslümanlara destek vermek için Hükümet Meydanı`nda gerçekleştirilen mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı mitingde `Zalimler için yaşasın cehennem`, `İhvana selam direnişe devam`, `Ey zalim Sisi Kızıldeniz sana çok mu uzak` ve `Ne Amerika, ne İsrail, ne Sisi durduramaz bizi` yazılı dövizler açıldı. Tekbir getirerek ellerini havaya kaldıran vatandaşlar `Müslüman uyuma kardeşine sahip çık`, `Bir Musa gelecek sizi bulacak` ve `Müslümanlar kardeştir` sloganı attı.

Can Suyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü`nün kürsüye çıkarak yaptığı konuşmada Mısır`daki ölü sayınının 3 bini geçtiğini açıklaması üzerine mitinge katılanlar `Dişe diş kana kan intikam intikam` sloganları attı. Diğer taraftan Miting sırasında Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları üyeleri de 1980 yılında Kudüs mitinginde açılan `Bütün Müslümanlar Birleşsin` yazılı pankart ile `Dişe diş kana kan intikam intikam` sloganları ile miting alanına geldi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir