• DOLAR 32.315
  • EURO 35.082
  • ALTIN 2279.999
  • ...
Sabır-Der'den camiler arası futbol turnuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van'da kurulduğu günden beri yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Sabır-Der, yaz programları kapsamında camiler arası futbol turnuvası düzenledi.
Esentepe Camii, Ebuzer cami, Hacı Ali Camii, Hz. Lokman Camii ve Said Nursi Camii'nin Kur'an kursu öğrencilerinden oluşan futbol turnuvasında çocuklar, doyasıya top oynamanın tadını çıkardı.

Profesyonel futbolculara taş çıkartan çocuklar, 'Fair Play' çerçevesinde maç yaparak büyüklerine örnek oldu.

Düzenledikleri turnuva hakkında bilgi veren Sabır Der Sekreteri Ahmet Karaduman, "Derneğimiz açtığımızdan beridir her yaz, okulların kapanmasından sonra camiye giden, derneğimizdeki seminerlere katılan kardeşlerimize yönelik bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Geçen yıl da bu yıl da halı sahada turnuvalar düzenledik. Özellikle bu yıl derneğimizdeki seminerlere katılan öğrencilerimizi, camilerdeki Kur'an kursuna gönderdik. Ve camiler arasında turnuva düzenledik. Bu vesile ile öğrencilerimiz birbiri ile tanışıp kaynaşıyorlar. Aralarında güzel bir muhabbet oluşuyor. Bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz. Bunun yanında öğrencilerimizin velilerine yönelik seminerlerimiz de var. Ayrıca, seminer öğrencilerimize yönelik gezi etkinlikleri de yapıyoruz. Yüzmeye de götürüyoruz. İleriki zamanlarda aynı platform içinde olduğumuz diğer derneklerdeki öğrenci grupları arasında da futbol turnuvası düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir