• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
Valilikten kavga açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır`ın Hani ilçesine bağlı Çitlibahçe Köyünde Uğurlayan ve Tekin aileleri arasında meydana gelen kavga ile ilgili Diyarbakır Valiliği yazılı bir açıklama yaptı.
 
Kavganın Saat 07.30 sıralarında meydana geldiğinin belirtildiği açıklamada, "Uğurlayan ailesi ile Tekin ailesi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, (7) kişi ateşli silahla vurulmak suretiyle hayatını kaybetmiş, ayrıca (5) kişi de yaralanmıştır. Jandarma tarafından olayın haber alınmasına müteakip Hazro İlçe Jandarma Komutanının sevk idaresinde, Jandarma Komando ve zırhlı araç takviyeli yeteri kadar kuvvetle süratle olaya müdahale edilmiş, olay yeri ve Çitlibahçe Köyünün emniyeti alınarak, olayın devamını engelleyici tedbirler uygulanmıştır" denildi.
 
Açıklamada "Diyarbakır`da bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılarla ilgili olarak, Diyarbakır merkezinde meydana gelmesi muhtemel müessif olayların önlenmesi maksadıyla, Valilik Makamının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yaralıların tedavi görmekte olduğu hastaneler ve civarında gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Olayla ilgili çok yönlü inceleme ve araştırma-soruşturma devam etmekte olup, yeni bir olayın cereyan etmemesi için gereken tedbirler alınmıştır. Olayın aydınlatılması ve faillerin tespit edilerek yakalanması ile ilgili olarak tüm güvenlik birimleri teyakkuza geçirilmiştir" ifadelerine yer verildi. (Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir