• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sebze hali hastalık saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Doğubayazıt ilçesinde sebze ve meyvelerin toptan satıldığı sebze halinin durumu içler acısı iken yetkililerden herhangi bir müdahalenin olmaması, görmezden gelinmesi halkı çileden çıkardı.

 

İlçedeki manavların sebze ve meyvelerini toptan aldığı sebze halinde yeterli çöp konteynırlarının olmaması dolayısıyla sebze ve meyve kasalarında bozulan tüm sebze ve meyveler gelişi güzel bir biçimde halin girişine dökülüyor.

 

Yıllardan beri kendi kaderine terk edilmiş halde yeterli altyapı ve temizliğin olmaması halkın sağlığını tehlikeye atıyor. İlçede 15 yılı aşkındır yönetimde olan BDP'li belediyenin bu ihmalkârlığı sebze halinin durumunu görenleri canından bezdirdi.

 

Çevrede oluşan kötü kokudan rahatsızlık duyan vatandaşlar, "Bu belediye seçim döneminden seçim dönemine ilçeye yatırım yapıyor. Şu içinde bulunduğumuz seçim döneminde belediye şayet bu rezalete son verebildiyse ne ala; yoksa bir sonraki seçime kadar bu kötü kokuları teneffüs etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Hastalığın kol gezdiği sebze haline en kısa zamanda gerekli müdahalenin yapılması gerektiği için yetkilileri iş başına davet ettiler. (Ramazan Zeren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir