• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tükürün alçakların yüzüne!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN- Kahta 100. Yıl Parkında düzenlenen mitinge Kahta Çağrı-Der, Ak Yaşam Derneği, İ-H-Lisesi Derneği, Eğitim- Bir - Sen, Diyanet- Sen, Memur-Sen, Adıyaman Vahdet-Der, Samsat Vahdet-Der ve HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Basın Bildirisini okuyan Kahta Çağrı-Der Eğitim komisyon Başkanı Mehmet Sivil," Biz buraya kesinlikle taziye bildirmeye, geçmiş olsun demeye gelmedik. Zalimlerin sonunun yakın olduğu müjdesini vermek için geldik. Çünkü biz en büyük büşranın ümmetiyiz. Evet, bizler müjdeleyicileriz." dedi

Yapılan bu haince darbenin hesabının sorulacağına değinen Sivil,"Şunu da çok iyi biliyoruz ki hiçbir it vakasında hesap it'ten sorulmaz sahibinden sorulur. Biz de bu it'in sahipleri olan demokrasi putuna tapan kan ve irinle beslenen gözyaşlarıyla yoğrulan asrın en büyük şeytanı abd, avaneleri ve kuduz köpekleri olan İsrail'i basın'ın huzurun da, siz değerli Müslüman halkımızın huzurunda lanetliyoruz." İfadelerini kullandı.

Sivil konuşmasının devamında,"Ey İslam ümmeti! Daha, ne zamana kadar seyirci kalacağız daha kaç bin kişi topluca şehit edilsin. Daha kaç tane Irak, Suriye, Gazze, Myanmar, Arakan, Çeçenistan, Somali, Afganistan, Mısır…
Elimizde sopamız atacak taşımız yoksa da tükürecek tükürüğümüz de mi kurudu? Evet, ey İslam ümmeti gelin; Tükürün ABD'nin kara yüzüne, tükürün demokrasi havariliği yapan Batının çirkin yüzüne, tükürün Siyonist ve kanlı katil İsrail'in kabih yüzüne, tükürün tüm yüzsüzlere, tükürün halen taziyelerini dahi bildirmeyen eblehlerin yüzüne, tükürün kendisini yüksekte sanan alçak yüzlere ve tükürün tükürüğüme yazıktır diyeceğiniz her yüzsüze." ifadelerini kullandı.

Düzenlene basın açıklaması Kahta Çağrı-Der Başkan Yardımcısı Hasan Aruk'un okuduğu dua ve Kahta Diyanet Sen Başkanı Nebi Yavaş'ın kıldırdığı gıyabi cenaze namazı ile sona erdi.
(Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir