• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Karanlık Yılları Aydınlatacak Bir Yazı Dizisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu karanlık yılların en canlı tanıkları dindar bölge halkıdır. Hizbullah’a yakınlığı ile bilinen huseynisevda.net sitesi yazarlarından M. Ali Nur, başlattığı bir yazı dizisiyle o dönemde yaşanan kirli ve zalimane uygulamaları belgeler ışığında yazacağını duyurdu. Ellerinde bilgi, belge ve tanıkların olduğunu belirten M. Ali Nur, yazacağı dizinin yorum olmayıp tamamının belgeler ışığında verilecek bilgiler olduğunu belirtti. İşte yazı dizisinin ilk bölümünden bir kısım...

“Yazımızda; Laik Kemalist Rejimin bekasına yönelik tedbir adı altında, özellikle de suç öncesi tedbirler kapsamında bir takım faaliyetler icra eden polis ve jitemin yaptıklarına değineceğiz.

Yorum ve değerlendirmeleri değil, yaşanan gerçeklerden hareket ederek yapılanları ortaya koyacağız. Bu konuda Hizbullah Cemaatinin 30 yıllık deneyiminden, eldeki bilgi ve belgelerden, olayı yaşayanlardan, şahit olanlardan, Hizbullah Cemaatinin yakalayıp sorguladığı onlarca muhbir ve ajanın kasetlere alınmış itiraflarından istifade ettik.

 

Dolayısıyla bu yazı; bir kurgu, bir hayal mahsulü veya siyasi bir propaganda ürünü değildir. Aksine, tamamen doğruları yansıtan ve sağlam bilgi ve belgelere dayanan gerçeklerin deşifresidir. Bu nedenle yazıda, gerek yer ve gerek şahıs olarak bir takım isimlerin geçmesi kaçınılmazdır.

 

Ancak; İslam’a ve Müslümanlara zarar vermeyen, zarar verenlerin yanında yer almayan, Laik Kemalist Rejim güçlerinin kirli faaliyetlerine bilerek iştirak etmeyen ve alet olmayanların, bu duruma düşenlerle yakınlık ve irtibatları ile inanç ve fikirleri ne olursa olsun, bu yazıda isimleri geçmeyecek ve rencide edilmeyeceklerdir. Aynı şekilde; isim geçtiğinde, olayın vasfından veya şahsın düştüğü kötü durumdan dolayı gerek yakınlarından ve gerekse yakın çevresinden günahsız insanların rencide olmaması için böylelerinin isimleri açıktan verilmeyecektir. Yine; isim verildiğinde, hadiseden dolayı birileri zan altına girecek veya suçlanacaksa bu durumda da açıkça isim vermemeye özen gösterilecektir.

 

Çünkü bu yazıda amacımız, masum insanlara zarar vermek veya birilerini rencide etmek ya da zan altında bırakmak değil, aksine polis ve jitemin ifsat yöntemlerini ortaya koymaktır.

 

Başta Müslümanlar olmak üzere halkımızın bu konuda bilgilendirilmesine şiddetle ihtiyaç olduğuna inanıyoruz. Bu konuda elimizde çok sayıda bilgi ve belge vardır ve kendimizi bundan dolayı sorumlu görüyoruz. Bu yüzden bunları sizlerle paylaşmaya karar verdik. Yorum, değerlendirme ve takdir sizlerindir.

 

Tamamen bilgi ve belgelere dayanan bu dosya üzerinde altı aydır çalışmaktayız. Bu konuda emeği geçenlere ve özellikle Hüseyni Sevda Sitesi yazarlarından Abdullah Hocaoğlu, Kerim Yararlı ve Said Gabari’ye çok teşekkür ediyorum. Bilgi ve belgelerin toplanıp derlenmesinde ve birikimlerinden istifade etmede büyük yardımları oldu ve çok büyük emek sarf ettiler. Bana da, bunları başlıklar altında yazıya dökmek kaldı.”

 

Muhbirleştirme yöntemleri,

 

Hedef seçilenlere ulaşma ve onlara muhbirliği kabul ettirme şekilleri,

 

Bu kişileri bulaştırdıkları ahlaki çöküntüler ve nedenleri,

 

Bu kişilerin kendilerine sadık kalmaları ve vazgeçmemeleri için başvurdukları çirkin uygulamalar,

 

Bu işlerde kullandıkları paraların kaynağı,

 

Toplumda fitneyi yaygınlaştırma yöntemleri,

 

Kullandıkları kurum, kuruluş ve kesimler ve bunları kullanış yöntemleri,

 

İslami yapı ve hareketlere karşı uyguladıkları taktikler,

 

Hizbullah Cemaatine karşı başvurdukları yöntemler…….gibi sizi hayrete ve bir o kadar da dehşete düşürecek konuları okuyacaksınız.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir