• DOLAR 32.52
  • EURO 34.597
  • ALTIN 2493.578
  • ...
Siyonist Nefretini Çarparak Kustu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist işgalci bir kişinin El-Halil`in güneybatı kesimindeki Tarame bölgesinde bu sabah (28 Mart Pazartesi) Filistinli bir çocuğu kasıtlı olarak otomobiliyle çarparak kaçtığı bildirildi.

Hastane kaynakları siyonist gaspçı tarafından çiğnenen çocuğun orta derecede yaralı olduğunu açıkladı.

Öte yandan siyonist işgal güçlerinin bu sabah El-Halil`in kuzeyindeki Beyt Emmer beldesine baskın düzenlediği, değişik yaşlarda 14 Filistinliyi gözaltına aldığı ve El-Halil yakınlarındaki tutuklama merkezine götürdüğü kaydedildi.

İşgal güçlerinin gençleri ve yaşlıları da kapsayan geniş çaplı gözaltı operasyonları gerçekleştirdiğini ifade eden yerel kaynaklar, gözaltına alınanların kimliklerinin henüz bilinmediğini söyledi.

siyonist işgal güçlerinin Batı Yaka`nın çeşitli bölgelerinde geniş çaplı gözaltı operasyonları gerçekleştirdiği ve çoğunluğu Beyt Emmer beldesinden olmak üzere 25`ten fazla Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Gözaltı operasyonlarının siyonist Başbakan Netanyahu`nun dün gece bakanlarıyla yaptığı toplantının ve Filistinlilere yönelik daha sert tedbirlerin alınacağını söylemesinin ardından geldiği ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir