• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Eskişehir`de kaza: 5 ölü, 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eskişehir’in Mihallıççık İlçesi’ne bağlı Çalkaya Köyü yakınlarında cenaze merasiminden giden minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 6`ya yükseldi. Kazada 2’si ağır 5 kişi de yaralandı. 5 Kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralılardan biri hastaneye kaldırılırken ambulansta yolda yaşamını yitirdi. Kaza`da ölenlerin arasında anne ile iki çocuğu da yer alıyor.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir’de yaşamını yitiren Hüseyin Bahar`ın cenazesi yakınları tarafından memleketi Çalkaya köyüne defin etmek üzere yola çıkarıldı. Eskişehir`den defin merasimine gidenleri götüren Mehmet Titiz idaresindeki minibüs Çalkaya Köyü’ne 20 kilometre kala toprak yolda, virajda henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, Mustafa Burak Yücel, Enes Yücel isimli iki çocuk ile annesi Meryem Yücel, Emine Titiz ile Ahmet Aras olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Emin Şahin ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 5 kişi ise Mihallıççık ve Eskişehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu kazadan sonra bölgeye çok sayıda ambulans ve sivil savunma ekipleri gönderildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri de bölge de geniş güvenlik önlemleri aldı. Mihallıççık Kaymakamı ile güvenlik yetkileri bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Öte yandan üzücü olayı haber alan yaralı ve ölülerin yakınları hastanelere akın etti. Gözyaşlarına boğulan yakınlar telefonlarına sarılarak yetkililerden bilgi almaya çalıştı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir