• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
Öğrenciler kazandıklarını Rektör'den öğrendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Selçuk Üniversitesi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için rehber niteliği taşıyan 'İlk Adım Kitapçığı'nı yaklaşık 17 bin kişinin posta adresine gönderdi. Birçok öğrenci Selçuk Üniversitesi'ni kazandığını Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in mesajından öğrendi.


Rektör Gökbel'in tebrik mesajının da yer aldığı kitapçık, aynı zamanda Üniversitenin web sitesi ile üniversiteye ait facebook sayfasından da yayınlandı.


Üniversiteden ücretsiz servis ve konaklama
Selçuk Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrencilere yol göstermek, işlemlerini daha hızlı ve sorunsuz yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıllarda da uygulanan ve gönüllü öğrencilerin görev yaptığı 'Takip Et Projesi' ile bu yıl da öğrencilere rehberlik hizmeti verilecek. Üniversiteye ilk kez kayıt yaptırmak için 2 - 6 Eylül 2013 tarihleri arasında Konya'ya gelen öğrenci ve ailelerin Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'ne ulaşımları için Üniversiteye ait servisler, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Tren Garı'nda hazır bulunacak. Buradaki servisler, kayıt için Konya'ya gelen öğrenci ve velileri kampus alanına ücretsiz olarak taşıyacak.


Selçuk Üniversitesi, ayrıca yeni kayıt yaptıracak öğrencilere kayıt işlemleri sırasında ihtiyaç duymaları halinde üniversiteye ait yurtlarda öğrenci ve aileleri için bir gün konaklama imkânı sunuyor. Bu hizmet karşılığında da öğrencilerden ücret talep edilmeyecek. Öğrencilere talep halinde 'Ünimobil' sistemiyle, sınav notları, ders kayıt bilgileri, dönem sonu not çizelgesi ve acil duyurular eğitim-öğretim hayatı süresince SMS ile bildirilecek. (İlyas Yavuz -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir