• DOLAR 32.362
  • EURO 35.346
  • ALTIN 2323.061
  • ...
Bodrum`da trafik kazası: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Bodrum-Göltürkbükü yolu üzerinde meydana gelen kazaya sebep olan lüks araç sürücüsü olay yerinden başka bir araç ile uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre 34 EK 0779 plakalı lüks araç Torba istikametine giderken önünde bulunan aracı sollayarak 48 K 8364 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Motosiklette bulunan 8 yaşındaki Efekan Kaplan ve babası olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Şaban Kaplan çarpmanın etkisi ile motosikletten savruldu.

Kazayı gören vatandaşların 112 ambulansa haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Efekan Kaplan`ın (8) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Babası Şaban Kaplan ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan ve bir restoranda garson olduğu öğrenilen Kaplan`ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından minik Efekan`ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çevrede bulunan vatandaşlar motosiklete arkadan çarpan araç sürücüsünün kaza sonrası aracını kenara çekerek bir telefon görüşmesi yaptığını ve bir süre sonra kendini almaya gelen bir araca binip olay yerinden kaçarak uzaklaştığını iddia etti.

Öte yandan olay yerine gelen Jandarma ekipleri görgü tanıklarının ifadesine başvurarak kazaya sebebiyet veren araç sürücüsü hakkında arama başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir