• DOLAR 32.443
  • EURO 35.32
  • ALTIN 2326.446
  • ...
Filistin Büyükelçisi Manisa Belediyesi'nde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf İzmir, Manisa ve Kula'da Filistin Kültür Haftası kapsamında etkinlik düzenlemeyi planladıklarını belirterek Manisa'da yapacakları etkinliklerde Manisa Belediyesi'nin de desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

 

Başkanvekili Ustamehmetoğlu ise kardeş ülke Filistin'in Manisa'da yapacağı etkinliklere imkânlar doğrultusunda destek verebileceklerini söyledi.

 

Ziyarette Kültür Müdürü Mümin Deniz de yer aldı. Manisa'yı ilk kez ziyaret ettiğini ve kenti çok beğendiğini ifade eden Maarouf, "Manisalıların bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan da oldukça mutlu olduk. Yakın zamanda İzmir, Manisa ve Kula'da Filistin Kültür Haftası çerçevesine bir dizi etkinliklerimiz olacak. İki kardeş ülke insanlarının birbirlerine kültürlerini tanıtmalarını amaçlıyoruz. Bu çerçevede Manisa Belediyesi'nin de desteğine ihtiyacımız var. Filistin'de gelen ekiplerimizin şehrin işlek bir noktasında ülkemizi tanıtacakları bir çadır kurmak istiyoruz. Burada Türkiye halkı ve Filistin halkını bir araya getirerek iki ülke arasında ki dostluğu pekiştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanvekili Nursel Ustamehmetoğlu ise Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Filistinli dostlarımızı kentimizde konuk etmek bizleri de mutlu eder. Kendilerine Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de talimatları doğrultusunda imkanlarımız dahilinde destek verebiliriz" dedi.

 

Konuşmaların ardından Filistin Büyükelçisi Nabil Maarouf Belediye Başkanvekili Ustamehmetoğlu'na üzerinde Mescid-i Aksa'nın resmi olan bir tablo hediye ederken, Başkanvekili Ustamehmetoğlu da içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin bulunduğu bir paketi Büyükelçi Maarouf'a hediye etti. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir