• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HABER MRK - Türkiye İstatistik Kurumundan (TUİK) alınan verilere göre, II.Çeyrek döneminde toplam kırmızı et üretimi 212 bin 885 ton olarak tahmin edildi.


Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre yüzde 2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,3 oranında arttı.


Sığır eti üretimi 187 bin 587 ton olarak tahmin edildi. Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 3,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,7 oranında arttı.


Koyun eti üretimi 21 bin 959 ton olarak tahmin edildi. Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 10,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,2 oranında arttı. (İLKHA)