• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Kur`an kursu öğrencilerinden anlamlı bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman İl Müftülüğüne bağlı eğitim-öğretim veren Bölge Kanaat Mescidi kısa süreli Yaz Kur`an Kursunda görevli olan Geçici Öğretici Esra Gün ile Ayşe Yel, kurs öğrencileri ile birlikte Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda bulunan çocukların bayramını kutladı.
 
Yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren kurs öğreticileri, bayramda kimsesiz çocukları hatırlamak ve onları sevindirmek amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kur`an kursu öğrencilerimiz ile birlikte bu bayramda kimsesiz çocukları ziyaret etmek istedik. Amacımız burada bulunan çocukların bir nebze de olsa yüzünü güldürmektir. Öğrencilerimizin de bu güzel anı yaşamalarını istedik. Öğrencilerimiz ile birlikte bayramda kimsesiz çocukların mutluluklarını arttırarak hayır işlemiş olduk ve bir sünneti yerine getirdik. Bu yüzden herkesin kimsesizleri görüp onları ziyaret etmeleri gerekir. En azından onların yüzünü güldürmüş olurlar" ifadelerini kullandılar.
 
Kimsesiz çocukları ziyaret eden kurs öğrencileri ise, her bayram aileleriyle geçirdikleri bayramları bu kez kimsesiz çocuklarıyla geçirmek istediklerini belirterek onların da hatırlanması gerektiğini kaydettiler.
(M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir