• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
Atatürk Havalimanı'nda bayram rekoru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Atatürk Havalimanı'ndan 24 saat içerisinde bin 245 uçak iniş-kalkış yaptı. Terminallerden 145 bin yolcu geçti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'na iniş kalkış yapan uçak sayısı ve terminalden geçen yolcu sayısında rekor kırıldığı açıklandı. Açıklamada, 10 Ağustos gece yarısı saat 24.00 ile 11 Ağustos gece yarısı saat 24.00 arasında bin 245 uçak ve 145 bin yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

 

DHMİ yetkilileri yaptıkları açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların havayolundan daha çok ve daha rahat faydalanabilmeleri için üst yönetim tarafından uçak trafiğinde yapılan iyileştirme çalışmaları sonucu bu rakamlara ulaşıldığını belitti.

 

90 gündür devam eden grev
Öte yandan Türk Hava Yolları'nda (THY) yaklaşık üç ay önce başlayan grev, halen devam ediyor. Atilay Ayçin başkanlığındaki Hava-İş Sendikası 90 gündür grevde olmasına rağmen Türkiye'de uçuş rekorları kırılması ise 'çelişki' olarak ortaya çıkıyor. (Cihat Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir